Elinkeinopalvelut

 

https://www.8krakennemalli.fi/


 

Kivijärvi on turvallinen, viihtyisä ja luonnonläheinen paikka asua ja yrittää. Kuntamme on aktiivinen ja yritysmyönteinen kunta pohjoisessa Keski-Suomessa. Elinkeinostrategiassamme painopistealueiksi olemme valinneet puu-, metalli-, elektroniikka ja matkailutoimialojen kehittämisen.

Meillä on hyvät peruspalvelut sekä osaavaa työvoimaa. Koulutustarjonta mahdollistaa työvoiman jatkokouluttamisen yritysten tarpeisiin.

Nopeat tietoliikenneyhteydet on mahdollista hyödyntää yritystoiminnassa sekä etätyössä. Kuntamme turvallisuus ja luonnonläheisyys tarjoaakin oivan ympäristön juuri etätyöntekijöille.

Tarjoamme yrittäjille ja yritystoiminnan aloittamista suunnitteleville maksutonta neuvonta- ja asiantuntija-apua sekä lisäksi on käytettävissä laaja yhteistyökumppaneidemme asiantuntijaverkosto. 

Kivijärven kunta on liittynyt 1.1.2012 alkaen Kehittämisyhtiö Witas Oy:n osakkaaksi. Witas Oy:n osakkaina ovat nyt Viitasaaren kaupunki sekä Pihtiputaan, Kinnulan ja Kivijärven kunnat.

Kehittämisyhtiö Witas Oy on elinkeinojen kehittämisyhtiö, jonka palveluihin kuuluvat mm. yrityksen perustamiseen liittyvät palvelut, rahoitusjärjestelyt, -laskelmat ja -hakemukset, kannattavuuden analysointi ja kehittäminen, omistajan- ja sukupolvenvaihdokset, matkailu- ja aluemarkkinointi sekä kehittämishankkeet. Witas Oy:n osakkaat rahoittavat Witaksen toimintaa ja täten sen tarjoamat palvelut ovat omistajakuntien yrittäjille ja yritystoimintaa suunnitteleville maksuttomia.

Lisätietoja Witas Oy:n toiminnasta:
Puh. (014) 577 6200/vaihde
www.witas.fi

http://yritysrekisteri.witas.fi

Kivijärvellä on mahdollisuudet kehitysalueiden II-tukivyöhykkeen ja EU:n tavoite-1 alueen mukaisiin yritystukiin.

Yksityiskohtaisempi yritystukien esittely alla olevista linkeistä:

Keski-Suomen ELY-Keskus
Finnvera Oyj
TEKES
Työministeriö
Maaseudun Kehittämisyhdistys VIISARI ry.

Matkailun taloudelliset vaikutukset Kivijärvellä 2013-2014

 

Log in